top of page

VÅRA GRUPPER

BARNGYMNASTIK

För de yngsta barnen 4-6 år, erbjuder vi en rolig och lekfull rörelseträning och motorisk grundträning. Fokus ligger på att lära sig åla, krypa, stödja, balansera och rotera. Barnen lär sig olika balanser, kullerbyttor, stå på händer, hjula m.m. på olika redskap. Våra barngrupper är uppdelade i nivåer, baserat på ålder och kunnande. Dessa grupper tränar 1,5 h/veckan.   

TRUPP GYMNASTIK

Våra träningsgrupper är från 7 år och tränar koordination, styrka och smidighet inom truppmomenten som är fristående, trampett och tumbling. Vi har både grupper som tränar för att det är kul och de som vill satsa och tävla. Tävling sker i grupp, till skillnad från den artistiska gymnastiken. Vi välkomnar både flickor och pojkar att träna och tävla tillsammans, vilket innebär att vi har både homogena och mixade grupper. 

 

Vårt mål är att förse nästa generation med högkvalitativ gymnastik i en rolig och säker miljö. Vi bygger grunden tilll livslång träning genom styrka och rörelseteknik. Resultatet blir en stor rörelsearsenal som kan översättas till andra idrotter. Det innefattar även uppbyggnaden av våra gymnasters självkänsla och självförstroende. Våra ledord är rörelseglädje, utveckling och gemenskap. 

Vi hjälper våra gymnaster att nå sin fulla potential!

Exempel på hallar vi tränar i: Gärdeshallen, Engelbrektshallen, Enskedehallen, Åkeshovshallen m.fl.

 

VÅRA HALLAR

LÄGER

Vi har lägerverksamhet på lov och helger.  Anmälan görs under *Anmälan". 

VUXENGYMPA & INDIVIDUELLA TRÄNINGAR 

Vi erbjuder vuxengympa för er 16 år och äldre. Anmälan görs under fliken. Dessutom finns det möjlighet till individuella träningstillfällen i grupper om 1-3 gymnsater tillsammans med tränare. Dessa bokas genom kansliet. Vid bokningen upper man vilken ledare man önskar träna med och önskat syfte med träningen.

bottom of page